Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Лъв

Лъв

На 7 март сатурн преминава в зодиакалния знак Риби и през следващите около две години и половина ще ви концентрира силно върху приоритети, които касаят финансовото ви състояние. То ще е като скачени съдове- за държавни или финансови институции, с които трябва да уредите вашите сметки, образно казано.

Някой от вас може да се доберат до дългосрочни договори, други да получат обезщетение, вероятно ще има и такива, които ще излязат в заслужен отпуск или дори пенсия…

Може да се наложи да уреждате и наследствени дела.

Ако имате дългове, те може да натежат и да изискват разплащане, в такъв случай следва да си изградите стратегия, която е по-дългосрочна или ви дава шанс да делегирате някой отговорности.

При всички случаи- може да се концентрирате силно в посока да получите финансова или морална подкрепа от страна на хора, които ще стабилизират вашия живот на различни нива- финансово или морално. Сатурн може да изисква от вас да направите важен избор преди да преобразите живота си, а това да обнови и промени вашата среда на съществуване.

През настоящия период- може да ви се налага да се справяте с повишена конкуренция или пък- да отстраните от пътя си хора или обстоятелства, които могат да ви нанесат щети, ако има такива, това ще бъде по-видно от обикновено, нека да е повод и да вземете мерки, особено в дните на пълнолунието, което е на 7 март.

Хора стоящи далеч от вас, евентуални пътувания- ще ви действат доста позитивно, ще ви зареждат.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта на път или може да оздравите настояща връзка- като излезете извън традиционната среда.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *