Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Овен

Овен

Сатурн навлиза в Риби на 7 март и през следващите около две години и половина- ще ви подтиква силно да оставите зад гърба си всичко, което ви действа деструктивно, няма място в бъдещето и развитие.

Понякога това ще се случва по един естествен и спонтанен начин и преди да отворите една нова и голяма страница в живота си.  Може да се връщате към миналото да го анализирате, това ще бъде много полезен процес, който ще ви изчисти от вредни влияния или илюзии, ако има такива. Този процес ще бъде силно акцентиран през настоящата седмица и от пълнолунието, което е на седми март. То ще определи емоционалния фон и тенденции за цялата седмица, а може и до 19 март в различна степен…

От вас може да се изисква да реорганизирате ежедневието си така, че да бъдете по-успешни и дори по- здрави. Не е необходимо сега да форсирате събитията- може да ви липсва енергия, достатъчно организираност, дори време.

Но това е прекрасен период за равносметки, разчистване на терена, образно казано…

Може да узнавате тайни, ако има скрити процеси- ще ги идентифицирате. Това може да ви помогне да прекратите некачествени връзки.

Въпреки всичко е полезно да се пазите от манипулации.

Общуването  продължава да е проводник на множество възможности, но изглежда водещо условие за успехите е- да избирате прецизно  на кого се доверявате и кого допускате до себе си…

Не е подходящо да форсирате събитията, да се напрягате, а по-скоро да следвате естествения ход- той ще ви показва най-верния път, така че да осъществите желанията си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *