Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Риби

Риби

На 7 март Сатурн преминава  във вашия зодиакален знак- Риби  и ще остане там през следващите около две години и половина.

Това е ключов момент на съзряване във вашия живот  и вие ще „ пораснете“- буквално и в по-широк смисъл,  защото Сатурн ще ви направи по отговорни, може да изисква това от вас и като ви натовари с повече ангажименти… Вие може да станете по-самостоятелни, но на определена цена,  която се изисква от  зрял и  възрастен човек.

По един естествен начин ще се промени вашия начин на мислене-  вие ще сте по-склонни от обикновено да анализирате миналото,  вероятно и не без причина,  а защото, то ви застига, също-  налага се да си изградите нова и дългосрочна стратегия, някакви планове,  които ще прорастват години напред.

Колкото по мащабни са вашите цели, толкова по-далеч може да стигнете.  Сатурн е планета, която може да изправи пред вас някой предизвикателства, но тяхното преодоляване- ще ви направи по-силни, независими, ще ви помогне да постигнете успехи,  които никой не може да ви вземе после,  защото те са на база- придобит опит и авторитет.

Вашата зрялост и израстване ще се отразят дори на вашия външен вид-  постепенно и мнозина ще  придобият по-сериозен вид,  може да сложите някакви граници-  между вас и околните,  които да ви пазят  от неблагоприятни въздействия.

Сатурн  ще провокира това  да изглеждате „ по-големи“- буквално и в по-широк смисъл.  Някой от вас-  ще проявят по-голяма дисциплина, може да проявят нови навици, може да отслабнат… Каквото и да е- вие сте на прага на нов  и около 30-годишен цикъл,  който ще преобрази живота ви. Добрата новина е, че вие в значима степен можете да насочвате и да влияете на този процес-  чрез собствената ви амбиция, цели които си поставяте, вид мобилизация и т.н.

През тази седмица-  вие ще проявите висока социална активност, възможни са полезни известия и предложения, от които да се възползвате… Общуването е проводник на възможности….

Същевременно,  във вашата душа може да е неспокойно,  самите вие може да търсите промяна и да я предизвикате.

Продължава да ескалират промени във вашия дом и семейство или те се изискват поради някакви причини,  припомням,  че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак-  вие сте „господаря на положението“,  така че всички преобразувания, които искат да нахлуят в живота ви- те може да бъдат базисни и да обхванат всички нива от живота-  ще се насочват от вас самите,  вие сами ще „ превъртите колелото на съдбата“ в една или друга посока…

На 7 март предстои пълнолуние,  което е едно от най-важните за вас през цялата година  и то ще ви подскаже- на кого или какво можете да разчитате  сега и в бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *