Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Телец

Телец

На 7 март Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби и през следващите около две години и половина ще ви направи по-сериозни и концентрирани към по-далечни перспективи на развитие.

Вие все повече ще се стремите да залагате на „ сигурното“, на хора и обстоятелства, които могат да направят вашето бъдещо развитие по-стабилно и предвидимо.

Така по един естествен начин- вие ще полагате повече усилия, за да се доказвате пред другите, пред личности, които влияят на вашето благоденствие.

Вашите амбиции ще нарастват, така някой от вас- ще попаднат под опеката на влиятелна или власт имаща личност, други ще успеят да наложат авторитета си и следствие на собствения си авторитет, натрупан опит и знания…

Тази тенденция ще се усили през следващите месеци и особено през лятото. Този процес ще бъде съпътстван и в промени, които касаят отношението ви към околните- общо.

Вие може да станете по-взискателни към другите  и ще редуцирате някой ваши връзки, включително приятелство. Може да имате задача през следващите дни и седмици- да отстраните хора, които имат негативен ефект върху финансовото ви състояние, върху  успехи и чистолюбиви планове.

Ако има лица от вашето обкръжение, които са като нелоялна конкуренция- сега е моментът да действате, за да превъртите предизвикателствата в полза.

В друг случай- налага ви се да защитавате интересите си, а може би и да инвестирате в себе си.

На 7 март предстои и пълнолуние, което ще ви даде пълнота от знание- на кого и какво можете да разчитате, можете да надникнете в по-далечното бъдеще  и да си изградите стратегия.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *