седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г.

През настоящата седмица предстои едно от най-важните астрологични събития за цялата 2023 година-  това е преминаването на Сатурн   в  Риби  на 7 март.

Сатурн ще остане в този сектор  до 13 март 2026 г.  Как ни влияе Сатурн-  някои може да имат възможност да си направят асоциативна препратка с периода между 1994 и 1996 г, когато тази планета отново е била в този сектор.

Трябва да се има предвид,  че генерално Риби  се отчита  за последен  зодиакален знак.  Активирането му-  винаги може да се свърже с приключването  на един 28-30 годишен цикъл.

Така по един естествен начин   през следващите около две години и половина ние ще навлезем в период,  през който ще се изчистваме от всичко, което е изживяло своето време, ще остане само онова,  което е  издържало тази своеобразна проверка и тест за издръжливост, която кореспондира с бъдещи перспективи на развитие и прогрес на цялото човечество, общества, създадени структури.  Подобни ключови събития са ескалирали в миналото, ще се проявят и сега.

Зодиакалният знак Риби се свързва още  с нашето минало  и разбира се по един естествен начин  ние ще сме по-склонни от обикновено да се връщаме назад,  да си правим изводи и заключение.

Този процес може да бъде доста отрезвителен.  Мнозина-  ще се разделят с илюзии,  ще се направят здрава равносметка- кои от техните мечти са  осъществими на практика.  Вероятно ще има хора,  които ще се радват  на своите постижения, защото те отговарят  на  личните им духовни търсения.  Но може да има и личности,  които ще изпитат по-дълбоко разочарование, което може да отключи- психически или физически неразположения.   Риби се свързва още-  с духовността и  морала,  там където те съществуват- ще бъдат възнаградени от висшите сили, тяхната липса-  ще бъде наказана по някакъв начин- докато  Сатурн е в Риби  този процес ще ескалира…

В положителен смисъл-  можем да намерим решение  за сложни въпроси  и да се излекуваме- буквално и в по-широк смисъл.  Не е изключено да се открие лечение за автоимунни заболявания или такива, които са се учители за нелечими до този момент.   Тази тенденция ще се усили през следващата година  и до февруари 2026 г.

Можем да очакваме забележителни открития, като  това тълкувание не се дължи само на Сатурн, а и на други фактори, които не са обект  на  внимание в момента…

Сатурн в Риби  ще доведе до някои промени,  които касаят здравеопазване, болници, лечебни заведения- общо,  социално- значими действия, фондации,  хора в неравностойно положение, включително- организация на затвори и т.н.

Може да се очаква,  че е във всички горе изброени сектори-  ще се наложат някакви нови правила и норми, те ще се отчитат за по- рестриктивни, ограничаващи и т.н.

Ако през изминалите няколко години  се усилваха вид помощи, сега можем да очакваме- тяхното намаляване, орязване…

Риби отговаря   и за петролни продукти-  изглежда,  че тяхната цена ще пада,  дори и в някой случай те да не са в достатъчно наличност.

Риби е воден знак  и ще окаже влияние върху професии,  които са свързани с вода, като корабоплаване например, но не само.  Явно, че тук също ще има промени, може би необходимо за справяне с неуредици, които са се  трупа ли дълго време.  Не се изключени  и някои проблеми-  генерално с водата, например в някои региони може да  има засушаване, което ще изисква вземане на мерки и т.н…

През тази седмица ние само ще усетим „ ветровете на промяната“, които  ще се усилват и ще се настаняват трайно в живота ни  през следващите месеци и години.

През  настоящия период-  не е действително  ще бъдем поставени в ситуации, които ще изискват да се разделяме с илюзии, нещо неистинско, там където то съществува.

В значима степен  това послание ще се появи в дните на пълнолунието, което е на 7 март.  То ще  бележи емоционалния фон  до края на периода, а може и повече. Не е изключено-  да се сблъскваме с манипулации, тайни, но да съумяваме да ги идентифицираме и съответно умело да се предпазваме от тях.

Малко по- разсеяни и разпилени сме,  не ни е лесно да се организираме, да намерим път и посока.

Информационният поток е много усилен  и в този период от годината ни показва-  какво подкрепя честолюбивите ни планове, кого или какво трябва да оставим в миналото.  За това ще ни помагат реални  известия и проведени разговори, но също-  собственият ни вътрешен глас, интуитивни прозрения.

Прекрасен период-  да се разделим с всичко деструктивно,  за да отворим постепенно място за нещо ново,  което ще нахлуе в живота ни  от последната десетдневка на март…

Лунен календар за м. март 2023, вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *