Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.05-12.05.2019г. Зодия Дева

Дева

До 21 май сте в прекрасен период да подобрите условията на труд, обществени позиции, които заемате и като разчитате на подкрепа, одобрение от страна на влиятелни личности, партньори, „другите“-общо.

Пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, демонстрация на висока квалификация пред влиятелни личности- се превръщат в повод за успехи над средното ниво. А може и да се справите успешно с уреждането на документи, включително касаещи юридически казуси.

Все пак в душата ви може да е неспокойно, оформят се спонтанни желания, мисли, идеи, които обсебват вниманието ви, те може да са доста прозорливи, печеливши, но и изненадващи, както за вас самите, така и за околните. Но обединяващо правило е, че колкото сте по-отворени към новото, различното, нестандартното, толкова повече шансове ще се разгръщат пред вас, ще преобразят средата ви на живот, понякога поради лични желания, но може и по външни причини.

Седмицата е благоприятна да подобрите фона си на съществуване като извършите известни промени в дома си, справите се с имотни или битови казуси, хармонизирате семейните отношения и т.н. От една страна това може да се случи, а от друга внася известно напрежение, защото ви коства време, усилия, мобилизира ви, изисква да преразпределите приоритетите си или пък трябва да инвестирате, разходвате повече средства…В оптимален вариант около любими и близки до сърцето ви хора /партньори, деца, ако имате такива/ се случват трансформации, които рефлектират и върху вас, но те са разширяващи хоризонтите на развитие- в един по-широк смисъл.

В друг вариант- изчиствате финансови и имотни недоразумения с по-крайни мерки и решения, за да не застават повече между вас и важни за вас хора…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *