Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.05-12.05.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вашата популярност расте, появяват се хора и обстоятелства, които ви подкрепят…Част от обкръжението ви ви изненадва, може да се появят нови личности в живота ви или взаимоотношенията ви да се обновят. Колкото сте по-отворени към новото и различното, оцените факти, които ви представят от важни за вас хора, толкова по-вълнуващо ще е ежедневието ви и изпълнено с все по-широки перспективи на развитие.

Полезно е да усилите тази тенденция като привлечете личности, които могат да ви подкрепят, на които да разчитате, афиширате публично и обмислено мнението си и т.н.

Мнозина променят своя облик, начин по който ги възприемат околните според собствените им преоценки.

Може да сте романтично, идеалистично настроени, хоби или любим човек да е повод да „сътворите чудеса  от храброст“ или да претворите оригинални идеи в реалността, да сбъднете съкровено желание или т.н. Имате силна интуиция, не я пренебрегвайте…

До края на седмицата има възможност да повишите доходите си, да получите бонус, да се радвате на одобрение от страна на колеги, а ако сте сами да срещнете любовта на работното си място.

Същевременно пред вас може да се поставят някакви нови изисквания, да се налага а усвоявате допълнителни знания и да сте максимално концентрирани. Част от чутото може и да не ви хареса, вие ще прецените дали ще се съобразите с него или ще скъсате някой връзки или договори. Ако това се случи, ще бъде окончателно. Показателни са четвъртък и петък, имате достатъчно сили, за да превъртите предизвикателствата в полза. Бъдете внимателни, ако пътувате, особено през втората част на седмицата.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *