Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Везни

Везни

Периодът е доста емоционален за вас,  може да ви вълнуват  чисто финансови въпроси,  вие имате шанс внезапно да подобрите вашето материално състояние,  ако си сътрудничите,  намерите вид подкрепа,   активно взаимодействате  с институции,  които влияят на благоденствието ви,  а в някои случаи-  уредите наследствени казуси,  инвестирате,  ако това ви интересува.

Трябва само да внимавате  да не поемате прекалено големи рискове,  всичко трябва да е добре планирано,  защото не е твърде еднозначно за вас.  Ако не преминавате определени граници  на риска, тогава всичко ще е наред.  Имате шанс да разширите хоризонтите си на развитие,  благодарение на демонстрация на висока квалификация,  общуване с високопоставени личности,  понякога- пътувания.

Ако пътувате през тази седмица,  тогава може да преживеете доста приятни мигове,  може да се разтоварите от евентуално напрежение,  което е ескалирало в последно време.

Това,  което може да развали настроението ви в известна степен-  могат да бъдат повишени разходи,  които в оптимален случай-  ще бъдат и полезни инвестиции.

През втората част на тази и началото на следващата седмица-  имате шанс да повишите доходите си,  да се справите с някакво предизвикателство,  което касае благополучието ви.

Ключов фактор-  е подкрепата, до която можете или трябва да се доберете. В обкръжението на повечето от вас  съществуват дейни,  енергични личности, които могат да преобразят перспективите ви на развитие  и в положителна посока, ако обедините усилията си с тях, намерите си вид покровител, сътрудничите си и т.н.

Тази тенденция и послания към вашите се запазят в значима степен  до началото на юли, имайте го предвид и си изградете стратегия, така ще  постигате много по-лесно успехи, ще преодолявате някои предизвикателства, включително и в лицето на повишена конкуренция, изисквания и т.н.  Евентуално противопоставяне-  може да ви изправи пред стена от трудности, така че избягвайте  такава обстановка…

Както казах вече, онова, което имате- рязко може да се промени в края на тази и началото на следващата седмица,   но това ще зависи приоритетно от „другите“,   нека това да се превърне в отправна точка  за вашата собствена тактика, която ще изберете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *