Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица  вие ще имате възможност да стабилизирате  сърдечни връзки,  с ваши партньори,  пораснали деца,  ако имате такива  и тази тенденция ще се усили през втората част на тази и началото на следващата седмица.

Тенденцията ще бъде такава,  ако определени връзки са перспективни,  ако това не е така,  тогава това ще бъде по-видно от обикновено  и със съответните последици.

Друга важна за вас тема може да е вашият дом,  семейство  и т.н.  Не е изключено в миналото  да се е налагало да преодолеете някакво предизвикателство,  което се отнася до разбирателство с членове на семейството,  ангажименти към близки,  разрешаване на битови или имотни казуси… Ето че сега  и през настоящия период-  тези казуси могат да намерят изход и решение.

Въпреки всичко не са изключени някои изненади,  които могат да преобразят  средата ви на съществуване.

Вие сами може да се превърнете в проводник на това и със собствената ви инициативност, в други случаи- това ще бъде провокирано от околните, има голяма вероятност  това да е приятно, освежаващо,  като минимум- показателно  към какво ново трябва да се приспособите, каква адаптивност трябва да проявите и  какво ново да допуснете,  за да са тези преобразования позитивни за вас,  а не обратното…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *