Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Дева

Дева

Вашият покровител Меркурий  сега заема доста активна позиция,  асоциативно-  вие ще проявявате висока активност,  която ще ви помогне  да сбъднете ваше съкровено желание,  да укрепите отношения,  които са с любими хора,  партньори,  пораснали деца,  ако имате такива. Благодарение на вид мобилизация,  концентрация- вие може да преодолеете някаква трудност,  която е свързана с вашата професионална реализация, това може да е предизвикателство,  което е свързано с вашето минало  и ето,  че сега вие може да го превъртите във ваша полза,  да извлечете дивиденти,  да постигнете успехи,  на които ще може да разчитате после през следващите месеци  и дори повече.

Вие сте във важен период относно  вашето обществено положение, кариерно развитие, бъдете по-инициативни в това направление  и усилията ви  няма да останат незабелязани и без съответните позитивни  развръзки.

През втората част на седмицата и началото на следващата- възможностите  да докажете себе си, да се изкачите по йерархичната стълбичка- ще нарастват перманентно.  Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, но други е добре вие да отключите  и по-горе описания начин.

Седмицата е подходяща  да оставите зад гърба си ангажименти, които само ви натоварват, но не са ви вече полезни, изживели са  своето време. Нещо ще загуби своя смисъл и значение и ще утече по един естествен начин и ще прилича в повечето случаи на раздяла с тежест, бреме и т.н.

Ако настоящата реализация не ви носи удовлетворение, не ви дава шанс да се развивате,  тогава е подходящо да потърсите и намерите нещо ново и по-перспективно, особено през последните дни на тази и  през следващата седмица…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *