Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Вашият покровител Слънцето  е в Близнаци,  така че то ще ви подтиква  да бъдете по-мобилни,  социално по-активни  и мнозина ще реагират точно така. Всички предизвикателства,  които могат да застанат пред вас-  вие ще ги преодолявате по-леко,  асоциативно-  ще се издигате над тях  подобно на вятъра  и ще намирате най-лесния,  бърз и успешен начин  за решения.

Ще забележите,  че не сте толкова склонни  да се задълбочавате  в драматични ситуации,  а по-скоро ще ги прескачате  и ще преминавате към вид същина,  която може да допринесе за чувството ви на щастие.  Периодът е подходящ-  вие да се докажете в колектив,  да създадете и укрепите връзки,  които ще допринесат за  по-доброто ви обществено положение,  то може да е пряко свързано с професионалната ви реализация,  но не само.  В последно време от вас може да се изисква  да се доказват е над обичайното,  за да съхраните  извоювани до този момент позиции,  за да се справите с повишена конкуренция,  изисквания,  а понякога и недоброжелатели.

През  настоящата седмица  вие имате възможност  да превъртите всички тези трудности във ваша полза  и да излезете своеобразни победители,  това пряко може да се отрази на кариерното ви развитие, дори на финансовото ви състояние,  ако условията на труд го позволяват.

Някой от вас ще намерят авариен изход  или вид опора- в конкретна личност,  която застава на тяхна страна.

Други- ще разчитат на собствения си опит,  стратегически качества,  които могат да ви наложат над другите. През втората част на периода  могат да ескалират изненади,  посланията не са еднозначни-  те ще бъдат напълно позитивни за вас,  ще бъдат свързани с вид обновление и прогрес  в социалния ви статус,  професионална реализация и т.н. , ако сте на прав път.  Ако това-  не е вашето подходящо място,  налага се да направите рязък завой  или поне да  проявите  по-голяма адаптивност,  за да сте максимално адекватни на нови условия на труд,  тогава това ще бъде по-видно от обикновено.

При всички случаи периодът е показателен  за средата ви на съществуване,  дали може да я съхраните,  или трябва да се преместите на друго място, за да можете да разгърнете вашия потенциал, за да бъдете по-щастливи и т.н.

Партньорските отношения-  изискват повече внимание, в оптимален случай- ще разрешите различия, които са се натрупали във времето.  Ако всичко е наред във вашите взаимоотношения, можете да се поздравите  и да разчитате на същото и в бъдеще време…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *