Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

Повечето от вас  са в трансформиращ период,  когато могат или трябва да направят избор,  който ще повлияе  благоденствието и сигурността- в един по-широк смисъл.

Преобразованията, които може да допуснете,  може да се окажат базисни и отразяващи се- на всички нива от вашия живот, например- среда на съществуване и семейство, финансово състояние, партньорски отношения и т.н.

През тази седмица  може да проведете разяснителни или доста конструктивни разговори, които ще ви помогнат  да изчистите евентуални различия  между вас и важни за вас хора.

Тенденцията ще се усилва през втората част на периода  и ще се отрази на вашите връзки, лични и делови.

Под въздействие на изказани думи вие ще имате възможност  да укрепите  партньорски отношения, така и ще бъде,  когато те са перспективни.

Все пак трябва да се има предвид,  че околните могат да ви изненадват,  посланията не са еднозначни,  в едни от случаите- това ще разнообрази и освежи  вашите контакти, но в други-  може да настъпи рязко отчуждение  дори  раздяла,  ако те  са били ненадежни или безперспективни.

Тази тенденция ще е особено валидна в края на тази и началото на следващата седмица  и може да се окачестви  като показателен и тестови период,  и нека той да ви зарадва.

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Абсолютно вярно! Предстои ми да взема много важно решение, и то ще промени живота на мен и моите близки.