Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Телец

Телец

Венера е във вашия зодиакален знак,  така че продължават да ви закриля,  дори и да има някакви предизвикателства  по пътя ви-  вие ще ги преодолявате  по-лесно,  по-лесно ще печелите-  симпатии,  подкрепа и одобрение,  приоритетно- от обекти  на вашето внимание.

Мнозина от вас ще изпитат силно желание  да обновят и променят живота си.  Така вие може да изненадвате околните  с вашите реакции,  решения,  някакви промени,  които касаят бъдещи перспективи на развитие, начин на мислене и изразяване, а понякога и външен вид…

Някой от вас  ще бъдат осенени  от прозрения,  прогресивен порив за свобода,  раздяла с статукво,  което не им носи удовлетворение.  Под това въздействие ще бъдат всички  в различна степен,  но предимно родените  през първата десетдневка на май.

Родените през трети деканат,  но и останалите в различна степен-  ще са склонни да влизат в спорове, словесни двубои,  да отстояват  и да се борят  за своето по-достойно място под Слънцето.  Причините за това могат да бъдат в собствените ви повишени амбиции,  които изискват вид мобилизация,  усилие,  за да изкачите ново и по-високо стъпало към върха.

В друг вариант-  налага се да преодолеете някакво предизвикателство,  което не е от вчера  и което може да определи ключови въпроси  отнасящи се до социалния ви статус,  кариерно развитие, постижения и стабилност  до този момент.

Ако не можете или не искате  да се справите  с подобни  изпитания, тогава вие може да се откажете от нещо  все едно е тежест, така че да прелистите нова страница и да продължите напред.

Ще получавате подкрепа от страна на приятели, на влиятелни или власт-имащи личности, включително такива, които са стоящи далеч от вас.  Ще ви помага и висока квалификация в този процес, така че  да излезете победители…

Както казах вече, ако не желаете или това е невъзможно, тогава ще промените своя Вектор на развитие  и пак така ще разчитате  на определени личности  които ще оформят пред вас варианти, нерядко-  по-добри перспективи на развитие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *