седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г.

Слънцето  все още е в зодиакалния знак Близнаци,  значи актуална и водеща си остава темата-  да преговаряме за интересите си,  да създаваме и укрепваме връзки,  които могат да се превърнат в мост към нашите собствени успехи…

Чрез комуникативните си умения, висока социална активност, сега може и трябва да направим пробив в избрано от нас направление, което ще направи по-предвидимо и стабилно нашето бъдещо развитие.

През втората част от седмицата   мнозина  действително ще успеят  да привлекат на своя страна вид опека.  Сключени договори през това време, постигнати договорки, могат да бъдат стабилни  и перспективни.

Може да имаме усещането,  че трябва да се доказваме в колектив над обичайното,  за да не позволим да бъдем изместени,  за да се предпазим от загуби,  буквално и в по-широк смисъл. Не е изключено действителна  да бъдем предизвикани  да демонстрираме своите качества  и предимно чрез своя интелект, комуникативни умения,  адаптивност,  гъвкавост в общуването.

Така едни-  ще утвърдят авторитета си  сред важни за тях хора,  ще получат вид подкрепа, други-  ще минат на заден план,  под нечия сянка ,  а в по-крайни случаи-  някой ще сменят своята среда,  ще прекратят договори  или контакти,  които са безперспективни,   а понякога-  дори вредни.  През тази седмица могат да се разпоредят  сложни  и спорни казуси  от миналото  с важни за нас хора,  които може да са се проявили  през изминалия  около месец.

Определени теми  ще загубят своя смисъл,  острота,  по различни поводи…

Информационният поток е много усилен,   той ще ни сблъсква с истини,  но няма да ни предпазва  и от манипулации,  от които трябва да се пазим.  Ще се тества способността ни  да отсяваме „ сеното от плявата“  при всичко чуто.

В паричните потоци-  можем да очакваме някакво обновление,  раздвижване,  голяма изобретателност за печалби.   Мнозина ще рискуват и ще преобразят финансовото си състояние.  Но това могат и трябва да го направят само онези,  които имат голяма яснота  за всички непредвидени ситуации, които са предвидили  всякакви подробности и подводни камъни,  така че всичко да е в крайна сметка- премислено и съответно печелившо.  Иначе ще има и такива,  които ще действат спонтанно,  необмислено и с  висока вероятност  за негативни последици.  Вероятността от внезапни и непредвидени ситуации, подобни разходи, но и шансове за печалба- ще ескалират през втората част на тази и началото на следващата седмица.

В любовта-  предстоят интересни преживявания,  особено през втората част на периода,  посланията не са еднозначни, но са показателни. Перспективните  партньорски отношения  ще се укрепят,  освежат и разнообразят. Останалите-  рязко могат да се скъсат  или може да възникне някакво отчуждение  следствие на преоценки-  доколко отсрещната страна  е ценно за нас.  Припомням,  че Венера в Телец,  така че дори и надълбоко подсъзнателно ниво  ние може да сме с клони над обичайното  съвсем практично,  рационално и обективно  да слагаме съобразно цена  на хора и обстоятелства… Според този анализ  отношенията ще се променят  в съответната посока… Тези процеси могат да бъдат свързани и с елемент на изненада…

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 06.06- 12.06.2022г. Зодия Риби

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *