Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.07-12.07.2015г. Зодия Близнаци

седмичен хороскоп зодия Близнаци 09.12-15.12Близнаци

Основна тема за вас е материалната ви сигурност, а при някой и емоционалната.

Причина за това може да са допълнителни разходи, принудителни плащания, променени доходи и т.н. Към настоящия момент обаче е препоръчително да се опитате да минимизирате подобни тенденции, като не поемате финансови рискове, не задлъжнявате, не поставяте ново начало в подобно направление, туширате някой негативни тенденции или поне до колкото е възможно. В оптимален вариант- харчите за приятели и/или удоволствия, а разтоварването в летните месеци си е винаги оправдано, че и полезно.

Вашата находчивост продължава да е много висока, така че повечето от вас ще се измъкнат отново „сухи” от обективно сложна ситуация, ще успеят да превъртят вид негативи в позитиви.

Представяте се с особена харизма, а обаянието ще ви спечели нещо- компенсиращо като доход или поне морално удовлетворение.

Не приключени разговори и/или теми от изминалата есен отново се актуализират и ще сложат своеобразна „точка” в края на август или средата на септември. Първи известия, напомнящи на полъх- получавате в края на тази и началото на следващата седмица. Обърнете внимание на тенденциите, за да реагирате своевременно, ако се налага да отстраните някакви негативи.

В понеделник и вторник- дребни събития имат широко отражение върху имиджа ви.

В сряда и четвъртък бъдете внимателни, правете краткосрочни планове- предстоят изненади и ежедневието не протича по „график”.

В петък и събота печелите нещо, често по един неочакван начин.

Неделя е вашият ден.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *