Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.07-12.07. 2015г. Зодия Овен

седмичен хороскоп зодия Овен 09.12-15.12Овен

Слънцето в зодия Рак ви прави по-емоционални от обикновено, принуждава ви да се занимавате с дела, които може и да не са твърде по-вкуса ви или поне трябва да правите вид компромиси между вашите желания и тези на околните, като се започне от шефове и се стигне до семейството ви.

Ако са съществували неизяснени въпроси между вас и близки до сърцето ви хора, породени от есента, сега те ще изискват да ги разрешите преди да промените напред. В друг случай- склони сте да се връщате към миналото и да анализирате всичко ценно за вас, начин на съществуване, какво сте пропуснали и какво трябва да свършите.

Вероятно поради тези причини, вие ще сте склонни да проявявате вид агресия в преследването на плановете ви, но и ще бъдете предизивкати в подобна посока. За повечето от вас, почти до края на юли ще се предизвикат трансформации, които да променят начина ви на съществуване, като минимум- ще обновите най-близката си среда чрез ремонт например…

Пазете се от ескалация на напрежение в дома ви, приведете я до- конструктивни разговори.

Най- силните ви дни са сряда и четвъртък, но също и рискови. Важно е да се знае, че в значима степен вие ще насочвате събитията.

В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок, а в петък и събота, печелите нещо, в  неделя – интересни, важни новини.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *