Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.07-12.07.2020г. Зодия Везни

Везни

Вие сте в особено важен период, който касае вашето обществено положение, което включва- кариерно развитие или пък брачни отношения. На този етап може да изпитвате известни колебания по кой път да поемете или самата ви позиция да е неустойчива, да се влияе силно, подчертано от ваши партньори-лични или делови, от енергични персони, които имат своето отражение върху социалния ви статус.

Ако става въпрос за професионална реализация, тогава е препоръчително да се стремите да се сдружавате, да градите важни връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви. Не винаги ще е лесно, вероятно ще се изисква компромис, но така ще преодолявате почти всички предизвикателства пред вас, ще можете да се справяте по-лесно с нараснала конкуренция.

Ако става въпрос за любовни партньорски отношения, тогава човека до вас явно ще играе все по-определяща роля. Например, вие подчертано ще трябва да съгласувате вашето с неговото мнение преди да изберете посоката си на развитие. В друг случай- ще трябва вие да подпомагате повече неговите честолюбиви планове, да се адаптирате към промени, които се продуцират от него. В по-неприятна форма, ако е имало различия между вас, то те сега ще ескалират, особено в края на тази и през следващата седмица. Разрешете недоразуменията конструктивно.

Прекратяване на взаимоотношения до средата на юли едва ли ще се възстановят после, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Ако пътувате- това ще освежи много връзките ви, също-обсъждате по-далечни перспективи на развитие.

Самотните везни могат да привлекат партньор, който е силен, интересен, страстен, но изискващ известно подчинение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *