Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.07-12.07.2020г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица ще се налага да уеднаквявате вашето мнение с това на важни за вас хора, партньори-лични или делови. Ако е имало различия в миналото, то те през тази седмица задължително ще ескалират, за да вземете съответни мерки. Не всичко ще се реши веднага и с магическа пръчица, това вероятно ще е процес, който ще премине през различни фази до края на юли. Но на този етап вие можете да видите в по-ярки краски какво ви обединява, разделя.

Ако става въпрос за делови връзки, тогава вие ще намирате по-лесен компромис или пък- все ще намират личности, които да ви подкрепят, така че да компенсират други, които ви конкурират, напрягат и т.н.

Вие също така ще се представяте като отлични професионалисти в избраното направление, компетентно ще защитавате тезата си, а това допълнително ще оздрави позициите ви на работното място.

Ако взаимоотношенията са любовни, семейни, тогава звездите пак така ще ви насочват към миналото, ако има нещо неразрешено- да го изчистите. Но в такъв случай- това ще изисква повече време, вероятно и по-сериозни преобразувания във вашия начин на комуникиране, бъдещи планове и т.н. В оптимален вариант, вие може да решите да подобрите фона си на съществуване чрез премествания, уреждане на имотни казуси, стартиране на значими ремонти.

В не толкова позитивен случай- това ще бъдат конфликти, които могат да се провлачат или направо да доведат до скъсване на съответните връзки. В по-ярки краски получавате сигнали за тенденциите в края на тази и през следващата седмица.

Изградете си стратегия според случващото се.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *