Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.07-12.07.2020г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вашият ритъм в ежедневието може да се промени за дълго и посоката много зависи от целите, които си поставяте. Амбициите на мнозина ще растат, ще се стремят да покорят нови и по-високи хоризонти и за целта ще демонстрират висока квалификация, могат да пътуват или направо да сменят средата си на съществуване, на работното място и не само.

Ако сте на правилното място за реализация, тогава вероятността да изкачите своеобразен връх, да извоювате победа в повишена конкурентна среда и да увеличите доходите си е повече от голяма през тази седмица и до 25 юли.

За вас сега е от първостепенно значение да преговаряте за интересите си, включително като привличате на ваша страна полезна подкрепа от страна на определени персони, които могат да подпомогнат честолюбивите ви планове.

Звездите изискват на този етап и нещо да промените в подхода си- начин на комуникация, а може би и да прочистите обкръжението си от злотворни влияния, за да свободите място за други и по-подходящи за вас.

Вие  сте склонни да проявявате все по-голяма твърдост и така ще отстоите мнението си, няма да позволите да подменят интересите ви.

Ако това е невъзможно, тогава може рязко да смените посоката си на развитие и да намерите друго, по-достойно място за вас, където да имате повече свобода на действие, да зависите предимно от личната си инициативност, да сте самостоятелни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *