Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.09- 12.09.2021г. Зодия Близнаци

Близнаци

На седми септември предстои новолуние, което ще обнови вашата най-близка среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.  Вие може да решите да инвестирате в дома си, за да по-добрите фона си на съществуване  и това ще се отчете за благотворно обстоятелство.


Ако съществуват спорни имуществени казуси, ето че сега е благоприятно да ги изчистите, да канализирате тези приоритети в оптимално подходяща за вас посока.

Ако е съществувало някакво напрежение, недоразумения с близките ви, спорни казуси- сега се оформят варианти да се справите с това, неочакван шанс и т.н.

Добре разрешавате и приоритети отнасящи се до местоживеене.

Ако това не са вашите теми, тогава вие просто може да намалите темпото, да си дадете малко повече почивка, да направите важен избор, който ще се отрази след това на всички останали нива от вашия живот, включително в чисто материален аспект, като изберете някакви нови варианти за печалба, стартирате нов проект, направете първи  крачки в посока, които ще променят и професионалната ви реализация.

След 10-ти септември- ежедневието ви става все по-натоварено  с ангажименти, но се намират хора, които да подкрепят вашите планове, други- които ви стимулират силно  да демонстрирате най-доброто от себе си, включително чрез повишени изисквания, конкуренция и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *