Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.09- 12.09.2021г. Зодия Лъв

Лъв

На седми септември  предстои Новолуние, то ще обнови  вашите доходи, професионална реализация, шансове да по-добрите благосъстоянието си.


През тази седмица не са изключени изненади  и в повечето случаи приятни, които ще ви дадат внезапни възможности  да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, да заемете по-престижни позиции на работното си място или да извършите положителни реформи, така че да се чувствате по-комфортно.

Ако това е невъзможно, тогава може да потърсите и намерите нова работа, която да ви носи повече удовлетворение.

При всички случаи- сега може да подействате позитивно на доходите си, на онова, което имате- общо  и по-горе описания начин.

Благоприятните обстоятелства  сами ще застават на пътя ви, но все пак е препоръчително и самите вие да бъдете по-инициативни в тази посока, а звездите ще ви подкрепят  и сега вие може да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълго време.

До 10-ти септември  информационният поток е много усилен, внася голяма яснота в отношенията ви чрез разяснителни разговори, новини и т.н..

В този процес партньорските отношения могат да станат още по-здрави, но на работното място  може да ескалира известно напрежение и спорове, с които по правило може да  се справите.

След 10-ти септември-  все повече ще откривате спокойствие и щастие  във вашия дом и семейство.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *