Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.09- 12.09.2021г. Зодия Овен

Овен

На седми септември  предстои новолуние, което ще обнови вашето ежедневие, професионална реализация и т.н. 


През следващите около две седмици  вие ще успеете  да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, на които после да разчитате дълъг период от време, през следващите месеци, а може и много повече.

Не са изключени промени   в вашите ангажименти, предимно служебни, но не само  и в повечето случаи  те ще имат позитивен ефект  върху вашето бъдещо развитие, обществено положение и репутация.

Може да получите шансове, които застават спонтанно на пътя ви, действат ви обогатяващо, създават изненадващи възможности да придобиете онова, което най-много желаете…

В друг случай- вашият креативен и находчив подход  да по-добрите и повишите доходите си, да постигнете набелязаната цел и да я материализирате- ще се увенчава с успех. При всички случаи  сте в доста продуктивен период, през който можете или да по-добрите позициите си в настояща работа  или може да потърсите нова и по-подходяща  и да я намерите.

Все още- ще възникват допълнителни обстоятелства, които в известна степен ще объркват вашите планове, поне ще виждате в по-ярки краски- какво  усложнява   намеренията ви, така че да вземете мерки и да се справите.

Ако има нещо тайно и деструктивно- върху професионалната ви реализация, дори здраве и тонус, което трябва да се отстрани, то ще бъде по-видно и тази тенденция ще се съхрани до средата на септември, за да вземете мерки.

В любовта- навлизате в период на силни страсти, които ще трансформират взаимоотношенията ви  и нека това да бъде в положителна посока  като анализирате в дълбочина  връзката си,  надникнете отвъд видимото  и наклоните тенденциите в една по-положителна посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *