Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.09- 12.09.2021г. Зодия Рак

Рак

На седми септември  предстои новолуние, което ще обнови вашите връзки,  лични  и делови.  Вие ще имате възможност  да привлечете на своя страна много повече внимание  и съответно подкрепа  от страна на влиятелни или власт-имащи личности.


Околните могат да ви изненадват с интересни предложения, идеи, вие също-  ще споделяте много  оригинални желания  и има голяма вероятност  те да намерят подкрепа и одобрение от страна на  важни за вас хора, на околните- общо.

Вашите обществени позиции внезапно могат да се обновят  и в повечето случаи в положителна посока  следствие на нови връзки, които създавате, успешни разговори и преговори, които водите, които внезапно могат да разкрият нови шансове пред вас.

При всички случаи общуването и високата социална активност  ще оформят по-широки хоризонти на развитие, могат внезапно да разкриват  варианти  за прогрес  в живота ви.

Намирате се в благоприятен период, през който можете да оздравите  партньорските си отношения.

Не са изключени разяснителни разговори, които са конструктивни, изчистват евентуални недоразумения, укрепва чувствата и близостта между вас и т.н.

В душата ви ще ескалират все по-силни чувства и страсти, може да бъдете крайни във вашите преживявания, ако съзнателно канализирате тази мощна енергия в  позитивна посока, всичко ще бъде наред…

Любовта преминава в период на трансформация, тълкуванията не са еднозначни  и искат съзнателно да канализирате тази мощна енергия в предпочитана от вас посока, в началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *