Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.09- 12.09.2021г. Зодия Скорпион

Скорпион

На седми септември през Новолуние,  което ще обнови вашите позиции в колектив.  В обкръжението ви могат да се появят нови хора, с които да се сближите, може да създавате и укрепвате важни за вас връзки, да утвърдите авторитета си  сред околните, независимо дали става въпрос за работното ви място или това са ваши приятели.


Вашата популярност ще расте, а отношенията ще се превръщат в проводник  на множество възможности, разширение на хоризонтите на развитие и т.н.  Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, но други е препоръчително- вие да отключите чрез собствената си инициативност.  Възможно е околните да ви изненадват, в повечето случаи приятно, но и вие тях.

През тази седмица може да проведете доста конструктивни разговори, които да ви помогнат да наложите волята си над другите, да получите подкрепа на вашите идеи  или пък да ви помогнат да привлечете влиятелна личност на ваша страна.

Правите задълбочен анализ на отношенията си и в дълбочина, и със съответните позитиви,  защото знанието винаги е сила, а вие ще успеете да надникнете отвъд видимото, понякога може да узнаете тайни, така че ако има скрити процеси, които ви влияят, които засягат любовни или сърдечни връзки  или нещо друго ценно за вас, сега ще можете да го идентифицирате.

В повечето случаи- чрез вид аналитичност, проследяване на причинно-следствени връзки, вие ще превъртате предизвикателства в полза.  Партньорските отношения- също се обновяват, освежават, придобиват по-добри перспективи на развитие, ако не са преминати определени граници в миналото.. Високата социална активност или ако прекарвате повече време с приятели, също ще оздравява вашите отношения.

След 10-ти септември  Венера преминава във вашия зодиакален знак  и вие ще се радвате на опеката на тази планета  през следващите седмици, така че дори и да има някакви предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате по-лесно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *