Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 06.09- 12.09.2021г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица  вие ще имате много силен стимул  като вътрешно желание или външни влияния- да демонстрирате най-доброто от себе си  и да извършите промени в живота си,  които ще доведат до удовлетворение на различни нива от живота.


Може да се каже, че ще притежавате доза късмет, често ще отключвате сами шанс в живота си  чрез собствения си креативен и изобретателен подход, действия в избрано направление, които ще получават подкрепа и попътен вятър  от аспектацията на звездите.

На седми септември предстои новолуние , което ще обнови вашите сърдечни връзки с любими хора, това може да е вашия партньор, може да са пораснали деца, ако имате такива.

Тези взаимоотношения ще се насочат в една по-позитивна за вас посока, може да преживеете  незабравими мигове, включително като намирате малко повече време за развлечения или пък пътувате, също- обсъждате по далечни планове и перспективи на развитие, вариантите са много и различни, но дават възможност  да укрепите връзките си, да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива.

След 10-ти септември  вие ще се радвате на все повече внимание, повече доброжелателност  отстрана на околните или на конкретна личност.  Въпреки всичко, взаимоотношенията са в процес на трансформация, може да се каже че ще имате избор или ще трябва да изберете посока, а крайният резултат ще зависи предимно от вас.

В работата- ще ви върви, ако имате собствен бизнес или сте превърнали ваше хоби в професионална реализация.  Иначе рутината ще е на заден план …

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *