Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.11-12.11.2023г. Зодия Везни

Везни

През първата част от седмицата вие ще използвате доста креативни методи,  за да материализирате вашите желания или да ги превъртите във ваша полза.

През това време може да установите, че има кой да ви пази гърба, че винаги има начини, варианти, стига човек да иска да ги види, ще ги види.

Това е хубав период да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване във вашия дом и семейство,  но не само…

Действията ви ще бъдат достатъчно креативни,  целесообразни, интуитивни,  инстинктивни, правилни,  а това по един естествен начин ще допринесе за вашата собствена увереност,  способност да влияете на тенденциите.

Важна тема си остава финансовото състояние, на което сега можете или трябва да въздействате като пак така разчитате на ваша повишена инициативност,  така че да отговорите на покачващи се изисквания,  конкуренция… Твърде вероятни са повишени разходи,  които могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции,  но все пак от вас се изисква да избягвате конфликти,  които могат да ви нанесат материални щети,  също- не бива да поемате прекалено големи рискове,  когато взаимодействате с финансови институции,  за да не се въвлечете в непредвидени ситуации в бъдеще.

Вашият партньор- също може да е проводник на нарастващи разходи,  нека това да не се превърне в причина за разногласия,  а  разрешаване на различията  чрез общи и обогатяващи цели. Ако нямате такива,  тогава чисто материални въпроси може да се превърнат в повод за конфликти  и дори прекратяване на връзки,  които не са полезни за вас,  които са проводник на загуби.

В по-ярки краски през настоящата седмица ще разберете с кого имате визия за бъдещо развитие,  така че да може да разчитате един на друг… През настоящия период вие ще укрепите отношения,  които допринасят за благоденствието ви,  може да се разграничите рязко от други,  които са по-скоро вредни за вас,  буквално и в по-широк смисъл.

От 8  ноември вече ще транзитира през вашия зодиакален знак  и през следващия около един месец- ще ви закриля, ще ви надарява с доза късмет,  така че вие по-лесно ще привличате онова,  което най-силно желаете или обичате… Тази позиция на Венера ще ви помага „ да излизате сухи от водата“,  когато това се налага,  да се възползвате и облагодетелствате от всяка ситуация  или тя да се оказва  за ваше добро.

През втората част от седмицата чувате новини,  сблъсквате се с истини,  които касаят по-далечни перспективи на развитие  във вашата работа,  може да проведете разговори с влиятелни или власт- имащи личности,  които имат широко отражение.  Вероятно ще се изисква от вас да отговорите на нови и по-високи очаквания, претенции,  вие ще решите как да реагирате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *