Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.11-12.11.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Вие може да сте въвлечени в отношения или ситуации,  които ви напрягат от една страна,  а от друга- мобилизират ви,  амбицират ви,  повдига тонуса и адреналина ви.

Възможно е да се чувствате предизвикани от външни хора и обстоятелства,  така че да излезете от зоната си на комфорт,  да действате различно,  изненадващо,  креативно,  за да превъртите всякакви предизвикателства в полза,  за да излезете победители.

Повечето от вас ще успеят и сами ще предизвикат промени,  които се отразяват на всички нива от вашия живот- в личен и делови аспект,  в крайна сметка това може да бъде дълбока вътрешна трансформация,  която касае вашата същност, намерения, преживявания.

Вие може да проследите причинно-следствени връзки,  да направите своеобразен и задълбочен анализ на картината около вас,  вероятно и не без причина,  а за да направите избор,  който после ще е повод да се чувствате по-спокойни, по-щастливи,  по-успешни,  за да се справите с предизвикателства,  които налагат някаква промяна… А тя може да започне първо от вас.

През първата част от седмицата  може да инвестирате във вашия дом,  може да проведете доста важни или разяснителни разговори с вашите близки,  които ще се окажат и конструктивни,  повод за решение.

Може да разчитате морално и финансово на обкръжението си,  но няма да бъдете автоматично предпазени и от някой различия,  в по-крайна форма- конфликти у дома.

Периодът е подходящ  да извършите евентуални ремонти у дома,  размествания,  инвестиции, както казах вече,  така ще е канализирате тази енергия в оптимално позитивна за вас посока,  ще допринесе за комфорта,  а не нещо друго.

Ако в някои случаи различията у дома са твърде големи,  тогава може да се получи разрив,  който ще има широко отражение и със съответните последици.

Промени в кариерата  се отразяват у дома,  битови и семейни въпроси  имат значение върху начина,  по който се представяте пред света,  влияете на едното,  то се отразява на другото,  помислете върху това…

Най-важна е вътрешната ви увереност,  която можете да придобиете чрез собствената си инициативност.

Вашата сила и увереност ще растат, волята ви,  способността да се справяте с всякакви предизвикателства,  дори и това да е за сметка на някой по- драматични преживявания,  подобни на дълбок вътрешен  катарзис,  който не сте склонни Да афиширате пред другите.

През втората част от седмицата чувате думи и предложения,  които ще зарадват сърцето ви,  ще ви откъснат от злободневие,  ще разнообразят ежедневието ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *