Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 06.12- 12.12.21г. Зодия Телец

Телец

До края на тази седмица вие можете да обедините усилия с определени личности, които влияят  на кариерното ви развитие, обществено положение или имидж,  като минимум.

Може да се наложи също така  да отговаряте на повишени изисквания към вас, да се справяте с повишена конкуренция.  Начинът, по който реагирате на всички гореописани предизвикателства-  ще има широко отражение, включително и върху финансовото ви състояние, сигурност- общо.

На този етап вие силно зависите  от подкрепата и одобрението на околните.

Посланията към вас не са еднозначни, има хора, които ви подкрепят, но и такива, които могат да се превърнат в препятствия, повод за преобразования  на различни нива.  Изградете си стратегия,  за да излезете победители, за да не позволите да бъдете изместени  или някой да ви навреди.

Действайте гъвкаво  и не губете по-далечни перспективи на развитие. В известен смисъл може да се каже, че вие сте на прага на житейски кръстопът, векторът  на развитие  подчертано се насочва от важен за вас човек.

Поради тази причина  е важно- кого допускате до себе си, с кого преговаряте, от кого следва да страните или да избягвате конфликти, това ще определи много и то за дълъг период от време..

В професионалната ви реализация- помага високата ви квалификация, общуване с влиятелни или власт-имащи личности, включително такива, които са извън традиционното обкръжение.

В любовта-  на този етап може да ви се  струва, че трябва да правите повече компромиси или да се съобразявате с човека до вас и на практика да е точно така, но това е подходящо време да се сближите, да изчистите евентуални  недоразумения като заедно се справяте с някои предизвикателства , обсъждате бъдещи планове и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *