Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Дева

Дева

Отлично се реализират през тази седмица въпроси, които са свързани с дома и семейството, например, вие може успешно да се справите с ремонти, премествания, уреждане на наследства, закупуване на вещи, които ще подействат освежаващо. В друг вариант, ако е имало напрежение в дома ви, то сега може да се минимизира или напълно елиминира, следствие на доброжелателност или съпричастие от страна на близките ви.

В съпружеските си отношения може да се стремите да представяте нещата не точно такива, каквито са или да „замитате“ нещо, което ви тормози или вие неясно. Този процес може да ескалира до 20 януари, може да се окаже полезен, за да преодолеете някаква трудност, да спрете евентуално отчуждение, но ако се преминат определени граници, тогава в края на януари и до средата на февруари ще навлезете в силно отрезвителен период и със съответните последици. Вие по правило сте практични личности, реалисти, така че повечето от вас няма да позволят да изгубят здрава почва под краката си.

В края на тази и началото на следващата седмица може да ескалира важно събитие, което е свързано с близки до сърцето ви хора- от пораснали деца, ако имате такива, до партньори. Усетете на къде духат ветровете, насочвайте до колкото е възможно, част от случващото е вече закодирано в миналото.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *