Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Ежедневието на повечето от вас може да е по-натоварено, над средното ниво, но същевременно вие сте в прекрасен период да подействате положително на доходите си и мнозина ще спечелят нещо значимо до 20 януари, като минимум морално удовлетворение.

Въпреки всичко, повечето от вас ще съществуват в повишена конкурентна среда или такава, която ще трябва да се борят за интересите си, вероятно да влизат в словесни двубои. Гаранция за успехите ви, преодоляването на вид предизвикателства от близкото ви обкръжение ще се оказва натрупания опит, авторитет, понякога- твърда позиция и убедителен изказ.

Информационният поток е много усилен, можете да се възползвате от него, знанието винаги е сила и дава яснота, от която можете да се възползвате. Сега в по-ярки краски ще разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, това може да е повод да привлечете на ваша страна опека от по-възрастна и авторитетна фигура, да си върнете стар приятел, нещо изгубено. Но вероятно ще има и такива хора, които ще отпаднат от обкръжението ви, поне- ще си промените мнението, линията на поведение към тях.

Взаимодействието с роднини, включително-братя или сестри, не винаги е лесно, в друг вариант около тях произтичат промени, които се отразяват и на вас самите. Знакови събития произтичат в края на седмицата и в началото на следващата и те ще трансформират част от вашите връзки, договори, в по-крайна форма- ще ви подтикнат да смените средата си на съществуване.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *