Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

От 08 януари Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак, където вече се намира Юпитер и така, двете планети привличащи благоденствието и късмета се намират във вашия зодиакален знак, а това означава, че вие действително ще имате уникален шанс да привлечете нещо ценно за вас, в крайна сметка- онова, което истински желаете, пали ентусиазма ви, действате енергично, за да го постигнете.

Като минимум- ще намирате начин да порадвате сърцето си чрез развлечения, като стоплите отношения с важни за вас хора, срещнете любовта или направите пробив във вашия бизнес, ако имате такъв.

Това, което се отчита като „слабо звено“, което изисква стратегия, повишено внимание, изключване на всякакви рискове- е финансовото ви състояние. Периодът е крайно неблагоприятен да задлъжнявате, ако имате дългове, те вероятно ще напомнят за себе си, налага се да бъдете изрядни в платежни документи и т.н. В оптимален вариант вие може да инвестирате в любими хора или бизнес, но в този случай пак всичко трябва да е точно разчетено.

Периодът е благоприятен да набележите пробойните, които точат ресурсите ви и да ги запълните или пък да се доберете до дълготрайни, надеждни доходи, които на този етап може и да не са твърде високи, но с времето и натрупването на опит- постепенно да се покачват.

До какво водят вашите действия- стабилни приходи или обратното-загуби, разбирате в по-ярки краски в края на тази и началото на следващата седмица.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *