Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.02- 13.02. 2022г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица  може да проведете доста сериозни, конструктивни разговори,  в които  се изказват истини, може да чуете новини,  които са важни и определящи-  вашата среда на съществуване, връзки,  позиции в колектив. 

Самите вие  сте склонни  да привличате на ваша страна  влиятелни или власт-имащи личности, мнозина  ще се държат така, че да утвърдят авторитета си сред другите…

Вие трудно правите компромиси, придържате се предимно към факти, това понякога може да ви прави по-студени,  дистанциране  или ще бъде своеобразен филтър, през който ще допускате до себе си само онези, които са го заслужили.

Не е изключено и да направите съобразна чистка  на обкръжението си  или част от вашите контакти  ще отпаднат по един естествен начин, защото са безперспективни, но  пък ще освободят място за други  и по-надеждни. Друга важна за вас тема   е финансовото ви състояние.

През тази седмица вие ще имате възможност  да се справите със сложни въпроси,  които са ви дестабилизирали  в чисто материален аспект  и ето, че сега се намира изход и решение, ако това е невъзможно,  тогава определена тема,  която засяга благосъстоянието ви-  просто ще изгуби смисъл, давност и значение.

Вие сте в отличен период   да се докажете на работното място,  така че ако условията на труд го позволяват, тогава ще имате възможност  да  повишите доходите си  или пък- може да намерите нова  и по-добре платена работа.

Успехи, които касаят материалното ви състояние  ще имат широко и стабилизиращо  въздействие…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *