Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03-13.03.2022г. Зодия Везни

Везни

След близо половин годишен престой  в зодиакалния знак Козирог,  сега вашата покровителка Венера преминава в Водолей  и повечето от вас ще усетят тази ингресия като положителна промяна,  освобождаване от нещо,  което ви е тежало в миналото.

В друг случай- определени приоритети се разрешават,  намират изход и вид развръзка, а може и да изгубят своя смисъл,  като минимум- ще ви подтикнат да промените вашия подход,  за да постигнете различни и по-добри резултати от тези в миналото.

С преминаването на Венера във Водолей  мнозина  ще почувстват вид  облекчение,  дори и поради факта,  че пред вас се разкриват варианти на развитие,  от които можете да се възползвате.

Ще бъдете по-възприемчиви  към нещо ново и различно,  което може да поробва сърцето ви, да осъществи ваши сърдечно желание.  Във вашето обкръжение се появяват хора,  които демонстрират съпричастност,  подкрепа и т.н.

През следващите няколко седмици-  вашите инициативи ще бъдат съпътствани и от доза късмет. От една страна ще намирате време за развлечение и  ваши близки,  любими хора, а от друга-  ежедневието ви ще бъде натоварено с доста задача….

Всъщност, за мнозина предстои своеобразен  преломен момент  в професионалната реализация. За повечето от вас това е шанс,  може да се превърне в едно голямо ново начало,  което ще прораства години напред  и колкото са по-големи амбициите и мечтите ви,  толкова по-далеч може да стигнете.

Като минимум-  ще се радвате на доза късмет  на работното място.

През втората част от седмицата обаче,  ако има нещо скрито, ерозивно, което може да обърка вашите планове, отново на работното място, но не само, то ще ескалира.

Препоръчително е през това време да не се предоверявате, да не разказвате за всичките си намерения, също- да се пазите от евентуални интриги.  Как се справяте с това предизвикателство ще разберете в значима степен  в края на март.

Хубаво е и да бъдете по-внимателни към здравето си, особено през последните дни на периода.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *