Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 07.03-13.03.2022г. Зодия Телец

Телец

Вашата покровителка Венера  най-накрая и след 6-месечно пребиваване  в Козирог- сега преминава  във Водолей.

 Вие ще усетите това влияние постепенно- като се освободите  от някакви тежести,  които са ви съпътствали в минало време.

В друг случай- определени задачи, цели, които сте си поставили, вече губят своя смисъл или рилско променяте подхода си към тях.  Вашето честолюбие  постепенно ще започне да расте, вие все повече ще се стремите  да демонстрирате своите качества,  да се борите  за по-добри обществени позиции  и мнозина ще демонстрират  някаква нова страна  от своя характер.

Ще проявявате все по-голяма креативност, понякога и своенравие, ще е трудно на другите да ви контролират…

Може да изпаднете в ситуация, в която все повече ще изненадвате околните  и със съответните последици.

Навлизате в преобразуващ момент, който касае социалния ви статус,  имате шанс да се справите с повишена конкуренция  или да се изкачите по йерархичната стълбичка,  а за целта-  ще трябва да проявите  висока социална активност.

Вашата популярност продължава да расте, но паралелно с това- околните ви оказват силно въздействие.

Ще има такива, които могат да се превръщат във ваши благодетели,  но не е изключено да има и други, към които трябва да проявявате повишено внимание,  защото може да ви манипулират  или да се възползват от вас. Ако внимавате на кого се доверявате- всичко ще бъде наред.

Възможно е в обкръжението ви и да се появят хора или да проведете подобни срещи, които да докоснат сърцето и душата ви, да ви помогнат да надникнете в по-далечното бъдеще, отвъд видимото и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *