Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Везни

Везни

Ежедневието ви е все по-натоварено от ангажименти и може да ви се налага подчертано да разпределяте времето си между текущи дела, работа и друго, което е свързано с мечтите ви, по-дългосрочни цели, които си поставяте и са способни да разширят хоризонтите ви на развитие, ще са повод да получите сърдечна радост и удовлетворение.

И така, когато става въпрос за професионалната ви реализация, периодът е подходящ да утвърдите авторитета си на работното място, да направите важни стъпки в тази посока, които ще имат дългосрочно отражение.

Ако желаете вид подобрение на вашите позиции, своеобразен рестарт или пък да си потърсите нещо ново, което повече ще кореспондира с потенциала и желанията ви, тогава можете да се възползвате от Новолунието на 13 март и да направите съответни стъпки в избраното направление.

В последно време звездите усилват амбициите ви, стимулират ви да бъдете по-независими, да имате повече свобода, за да разгърнете потенциала си. Тази тенденция ще се усилва, ще ви помагат хора близки до сърцето ви, евентуално повишение на квалификацията, пътувания, общуване с хора, които са извън близкото ви или традиционно обкръжение, отлично взаимодействие с професионалисти по интересуващия ви профил и т.н.

Вие притежавате доза късмет, той те първа ще се разгръща все повече в живота ви и ще ви помогне да спечелите нещо ценно за вас, за да се възползвате по оптимален начин от него- хубаво е да се вслушвате във вътрешния си глас, да действате по-смело, да поемате умерен и премислен риск.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *