Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Водолей

Водолей

Водеща тема е материалното ви състояние, през настоящата седмица голяма част от тенденциите се движат предимно по инерция, но този процес ще бъде свързан и с доза късмет, на който ще можете да разчитате, така че да материализирате желанията си или да придобиете нещо ценно за вас.

В този процес ще преуспяват онези, които използват по-креативен, интуитивен подход, така ще можете да се доберете до невидими или незабелязани до този момент възможности.

Можете да заложите също на диалогичността, да преговаряте за интересите си, да демонстрирате потенциала си, високите си амбиции, понякога качества, които сте потискали до този момент или не сте разгърнали в пълна степен…

По този начин вашата увереност, устойчивост ще растат перманентно…

Мнозина ще откриват подкрепа в близки хора, които ще ви стимулират да осъществите мечтите си, в друг случай- те пряко ще зависят, ще се определят от тях по някакъв начин.

Все повече ограничения ще се премахват пред вас, вие с все по-голяма лекота ще реализирате желанията си и тази тенденция ще се усилва.

В края на седмицата, на 13 март предстои Новолуние, което ще е като вид обновяване на онова, което имате-общо. Усетете от къде духат ветровете на промяната, образно казано, за да не пропуснете възможности, но и да се предпазите от евентуални опасности, също- подходящо е да използвате Новолунието като своеобразна приливна вълна, която ще ви отведе напред към мечтите ви и ще ви помогне да ги материализирате. Интуицията ви ,спонтанни прозрения, ще са верен ориентир за намиране на начини.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *