Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Дева

Дева

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения. Вие сте в прекрасен период да ги оздравите, можете да зададете едно позитивно и своеобразно ново начало с Новолунието, което е на 13 март.

Сега повечето от вас се радват на внимание, подкрепа, романтика от страна на своята половинка.

При всички случаи- можете да очаквате повече добронамереност и разбиране о отсрещната страна, така че ако съществуват евентуални недоразумения или различия между вас и важен за вас човек, можете да се възползвате от аспектацията на звездите и да  ги изчистите.

Нещо важно може да се случи във вашите връзки и то да има дългосрочно отражение, в повечето случаи това ще е приятно събитие, което може да докосне душата и сърцето ви.

Ако все пак не всичко се развива точно така, значи- различията са много по-сериозни, изискващи по- сериозни мерки.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и в такъв случай тя ще бъде доста вълнуваща, вероятно и не случайна, перспективна и т.н.

В делови аспект- натовареността на работното ви място може и да расте, но вие се справяте отлично, така че това ще се превръща в увеличаващ се шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да утвърдите авторитета си. Полезно е да си поставяте по-мащабни цели, да преговаряте за интересите си, да търсите вид опека, съдружие и ще ги намерите, така по-лесно ще реализирате намеренията си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *