Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Козирог

Козирог

Вашата социална активност продължава да е много висока, вие преговаряте за интересите си, стремите се да създавате или укрепвате връзки, които ще са ви полезни, приятни и тези усилия ще бъдат често увенчавани с успех, вие ще получавате полезна подкрепа, ще ескалират хубави новини, следствие на предложения, разяснителни разговори, преговори…

Имате шанс да стигнете до вид договорки, към които се стремите, думите ви имат почертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин.

Ако не ви достигне малко, за да получите желаното, например да сключите договори и не само, тогава ще имате нови възможности след Новолунието на 13 март…

Все пак през почивните дни може да чуете неща, които да докоснат сърцето ви или да преобразят връзките ви, в повечето случаи- в позитивна посока.

Ако има нещо скрито, което ви влияе, то ще бъде изяснено…

В общуването ще използвате доста креативен, бих казала и интуитивен подход, който ще ви приближава, осъществява вашите желания.

Не е изключено да се появят и нови хора, които да се превръщат в мост към нещо ценно, към което се стремите.

Ежедневието ви става все по-натоварено, но и резултатно, вие се справяте с повишени изисквания, конкуренция, а това ще има позитивен ефект върху доходите ви или поне ще е повод за морално удовлетворение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *