Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Овен

Овен

По-голяма част от събитията се движат повече по инерция, но звездите ви дават шанс да сбъднете ваше тайно или съкровено желание. Колкото по-малко афиширате намеренията си, толкова повече ще нарастват шансовете да ги осъществите.

Мнозина ще се добират до вид опека, помощ, която по един невидим или магичен начин ще се превърне в повод да осъществите мечтите си.

Поради тази причина и не само, за вас е важно или от определящо значение да бъдете социално по-активни, да създавате или укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви.

В обкръжението на повечето от вас има хора, които ви стимулират да се развивате в определена посока чрез предложения, идеи, подкрепа и тази тенденция ще се усилва.

На този етап и в по-ярки краски ще разбирате- какво има потенциал да остане в живота ви или трябва завинаги да остане зад гърба ви, защото е изгубило своя смисъл. По един естествен начин ще ескалират равносметки, може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, които не бива да пренебрегвате.

В любовта- обхванати сте от романтични, носталгични чувства, това може да укрепи привързаността, ако тя е перспективна- отношенията ви ще станат още по-дълбоки и здрави. Обърнете специално внимание на случващото се в събота, неделя и следващия понеделник, то ще е много показателно. Същевременно, трябва да се има предвид, че на 13 март сме под влияние на Новолуние, възползвайте се от него, „посейте семена“, които искате да прораснат и да дадат плод в живота ви, вътрешният ви глас ще е верен ориентир към най-правилната цел, която трябва да си поставите.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *