Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица предстои Новолуние- на 13 март, което е едно от най-важните за вас през годината, защото е във вашия зодиакален знак. То ще ви даде шанс за вид обновление в живота ви, това важи подчертано, дори императивно за родените в събота и неделя, но ще засегне и всички останали в различна степен.

Звездите сега ви дават властта да въздействате на тенденции, вие да ги насочвате чрез собствената си инициативност, това е сила, но и отговорност, от вас се изисква да сте по-дейни, за да осъществите на практика мечтите си, да ги материализирате. Хубаво е да направите съответни стъпки в тази посока по време на Новолунието, те може и да са символични, но все пак ще имат своето значение и ще прорастват подобно на посети семена.

Звездите ви подтикват към базисни преобразувания, които ще се отразят на всички нива от живота ви- в личен и делови аспект.

Друга водеща тема за вас е недвижимо имущество, место-живеене, битови казуси, на които ще можете да въздействате. Вие можете да се справите с подобни казуси чрез алтернативи, обходни пътища, тенденции, които са зададени и вече може да играят във ваша полза. Помислете, изградете си стратегия и действайте.

В друг случай аспектацията на звездите показва, че евентуално напрежение у дома, провокирано от спорове или  битови, имотни казуси- може да бъде канализирано в оптимално подходяща посока.

В любовта- с по-голяма лекота привличате обекти на вашето внимание, печелите симпатии, чувства, одобрение и т.н.

В известен смисъл може да се каже, че сега повече от всякога важи твърдението: „внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне“…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *