Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Скорпион

Скорпион

Акцентът при вас е да обърнете повече внимание на лични приоритети, например- взаимоотношения с любими хора, партньори, семейството и т.н. Вие сега имате възможност силно да въздействате на обкръжението си, можете да се възползвате от интуицията си, въображението си, креативен и находчив подход, който ще ви помага да насочвате всички горе-изброени теми във ваша полза.

От вас ще се изисква да бъдете също по-гъвкави в близки взаимоотношения, вероятно да допуснете нещо ново и освежаващо, което да скрепи връзките ви, за да се скрепят те, а не обратното.

Възползвайте се от аспектацията на звездите, която ви надарява и с доза късмет към настоящия момент, сега и през следващата седмица е доста благоприятно, подходящо да канализирате тенденциите в желано от вас направление…

Повечето от вас ще се радват на внимание, топлина в сърдечни взаимоотношения или поне- можете да изчистите евентуални недоразумения та, където ги има.

При всички случаи разбирате до каква дълбочина могат да се развият чувствата с важни за вас личности.

Ако не всичко се развива точно така, како искате или очаквате, тогава можете да се опитате да обновите, освежите връзките си като използвате Новолунието на 13 март. Ако това е невъзможно, ще бъде ясен признак, че трябва да прелистите нова страница.

Ако сте сами- можете да започнете доста романтична връзка, тази перспектива се запазва и през следващата седмица.

Друга важна тема си остава недвижимо имущество, место-живеене, битови и имотни казуси. На тях също можете да въздействате, особено, ако сте по-инициативни в това направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *