Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Стрелец

Стрелец

Мнозина от вас ще имат нужда от почивка, да намалят темпото, в друг случай- да намалят темпото, да обърнат повече внимание на близките си, на семейството си и т.н.

Сега мнозина ще откриват, че „техният дом е и тяхната крепост“, така че ще се концентрират върху хармонизиране на средата си у дома. И така е правилно, защото най-силно можете да въздействате към настоящия момент на този сектор о живота си.

Мнозина се радват на помощ и подкрепа, разбиране от семейството си.

Ако това не е съвсем така, тогава можете да се възползвате от импулса на Новолунието на 13 март и да зададете едни по-позитивни перспективи в този сектор от живота ви.

Можете успешно да инвестирате в дома си, недвижимо имущество, да подобрите комфорта си така, да смените декорите си на съществуване, ако се налага.

Ако това не е вашата тема, тогава в душата ви може да ескалират силни страсти и желания, които ще отключат базисни преобразувания в живота ви, отразяващи се на всички останали нива…Помислете, не губете по-далечни перспективи от поглед.

Същевременно, социалната ви активност расте, от една страна това ще е повод да срещате повече подкрепа, но от друга-може да ви се налага над обичайното да се съобразявате с по-дейна, а понякога и агресивна личност.

Не е изключено и да нарасне вид конкуренция, с която по правило можете да се справите.

Обединяващото е, че не е препоръчително да се конфронтирате, напротив- дори и да ви се налага да се съобразявате повече с отсрещната страна в определени ситуации, по-лесно ще постигате целите и желанията си, ако обединявате усилия, получавате подкрепа, делегирате отговорности, това може да стане чрез преговори, разяснителни разговори и шансовете да се добирате до вид опека, одобрение  ще растат…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *