Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Дева

Дева

Новолунието от 10 юни ще обнови социалния ви статус, който може да включи- кариерно развитие и/или брачни отношения, репутация като минимум. Това обновление обаче, то прилича по-скоро на рестарт, отколкото нещо съвсем различно. В повечето случаи то ще изисква да се изчистят евентуални слабости, пропуски и грешки от миналото и ще символизира право на втора възможност.

За да влияете в пълна степен на тенденциите и бъдещи резултати, вие ще бъдете силно подтиквани да проследявате първопричини, за да усилвате шансовете и да преодолеете понякога скрити на пръв поглед подводни камъни по пътя ви към успеха.

Водеща задача- да укрепите отношения с онези, които могат да подпомогнат изкачването ви по йерархичната стълбичка или пък да отстраните нелоялна конкуренция, недоброжелатели.

Ако става въпрос за лични, партньорски връзки, тогава следва да се каже, че вие преминавате през знаков етап. Подходящо е да направите стъпки, за да оздравите привързаността, чувствата…Вашият партньор може да има повече нужда от вниманието ви. В друг случай- може да си кажете истини, които са премълчавани до този момент, а това пак така ще има добър ефект върху общото ви бъдеще, ще премахне ерозивни и скрити процеси..

В някой случай- тайни процеси могат да изплуват на повърхността, там където ги има и със съответните последици.

Можете да стигнете до интуитивни прозрения, да се разделите с илюзии във важни за вас връзки.

Каквото и да е, това в повечето случаи ще ви действа освобождаващо, ще ви помага да продължите напред в най-благоприятна за вас посока, път и предопределеност. Припомням, че затъмненията действат като космически стрелочник, който може да  ни подтикне да направим завой, но само в случаи, че сме се отклонили от най-доброто направление за нас.

И така, възползвайте се от това Новолуние, за да сбъднете мечта, за да постигнете успехи или предизвикате преобразувания, които ще прорастват много дълго и през идните месеци, а може и години.

Мнозина ще прелистят нова страница, която ще стартира точно с това Новолуние…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *