Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Овен

Овен

Новолунието от 10 юни ще постави едно голямо ново начало, което ще се отрази на вашите връзки или среда на съществуване. То ще бъде свързано със своеобразна чистка на близкото ви обкръжение от страна личности, които са нелоялни или некоректни към вас.

В друг случай- ще можете да изчистите недоразумения които са трупани дълго време и като проследите причинни-следствия и така управляване по-лесно събития и краен резултат.

Информационният поток ще е много усилен, ще ви помогне да научите тайни там, където ги има.

Все пак съществуват и предупреждения- да се пазите от измами и манипулации, които могат да завлекат морални или морални щети, от които трудно ще се измъкнете. Внимавайте на кого се доверявате, препотвърждавайте факти, ако се налага от няколко източника, особено, ако водите преговори.

Въпреки че предстои новолуние, периодът не е подходящ за сключване на договори, придвижването на документи е затруднено и по-скоро изисква щателно разглеждане, отстраняване на евентуални пропуски и грешки.

За родените през последен деканат на зодията, но и всички останали в различна степен не са изключени преобразувания в кариерното развитие, които ще се отразят на различни нива, включително в дома и семейството или пък решения, които се обсъждат в семейството или касаят местоживеенето- отразяват се и на социалния статус, подобно на скачени съдове…

Марс, вашият покровител ще премине в Лъв на 11 юни и ще промени подходът ви към разрешаване на текущи въпроси и постигане на цели- амбициите и смелостта ще растат, със съответните последици. Ще имате шанс по-добре да демонстрирате и съответно реализирате потенциала си, особено, ако имате повече свобода на действие или пък имате собствен бизнес.

Все повече ще имате време и за забавления, да действате или правите онова, което всъщност искате.

Радост ще откривате предимно в дома си, в най-близките или ще можете да хармонизирате средата си на съществуване.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *