седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г.

Най-важното астрологично събитие за тази седмица е Новолунието със Слънчево затъмнение на 10 юни.

То е в Близнаци, значи- акцентът е върху информация, която ще продължи да се раздухва през идните около две седмици, но отраженията ще са много по-широки и до 04 декември, когато предстои следващо Новолуние със затъмнение, отменящо настоящото като задача. И така, да видим какви са посланията на настоящето!

В глобален аспект- много съобщества ще се пренаредят, вероятно поради променени интереси, едни прекратени договори и за сметка на нови и сключени такива. Ще продължат да ескалират тайни до края на юни, а това може да възбуди революционни настроения, които ще се разраснат в началото на юли, а това ще завлече и финансови преобразувания и нека чрез това своеобразно „земетресение“, пластовете под краката ни се наместят.

Между впрочем, влиянието на затъмненията е толкова силно, че и природата реагира, най- силно е въздействието на затъмнението две седмици след него, после през идните около 40 дни и през това време са доста вероятни и природни катаклизми…

В индивидуален план- новолунието ще ни сблъсква със скрити процеси, там, където ги има и истини, които се осветяват- безспорно ще се отразят и на връзките ни, лични или делови, ще погледнем на тях от един друг ъгъл, онези, които са ненадеждни, нелоялни- ще бъдат прекратени.

Същевременно и точно сега трябва да се пазим да не попаднем в мрежите на манипулации, интриги, които могат да ни нанесат морални или материални щети, хубаво е да вярваме повече на реални действия, не само на думи, да намираме начин да препотвърждаваме чутото и т.н.

Периодът не е подходящ за сключване на договори, за започване на нови отношения, въпреки че предстои Новолуние. То е така аспектирано, че вероятността от недоразумения, обърквания и дори разочарования после- е повече от голяма.

На този етап чувстваме това влияние и на по-ниско ниво- просто комуникацията е объркана и продължава да е като „развален телефон“, ще забележим също, че много уговорки ще отпадат, предварителни планове ще се променят в движение или реалността ще е различна от това, което мислим, очакваме.

Периодът е доста изпитващ за нашата ценностна система и усет към истината и справедливостта, за вътрешния ни морален кодекс. Ако не сме склонни да се самозаблуждаваме и да си служим с нечестни средства, за да просперираме, тогава ще се чистим от злотворни и токсични влияния, които ще идентифицираме като узнаем тайни или проследим причинно-следствени връзки. Ако се гледаме в криво огледало обаче, много скоро или до  края на годината ще платим висока цена и ще разберем, че не това сме очаквали, действителността е друга и със съответните последици или загуби.

Лунен календар за юни 2021г., вижте кои са щастливите ви дни!

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 07.06- 13.06.21г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *