Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.08-13.08.2023г. Зодия Дева

Дева

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади,  които ще ви дадат шанс да си върнете нещо от миналото, ако желаете…

Ще можете да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, които касаят по-далечни перспективи на развитие.

Стари и неразрешени казуси, нещо, което владее душата ви-  може отново да застане на пътя ви,  така че да получите право на втори опит, да въведете промени или да ги насочите- в една предпочитана и по-добра посока за вас.

На този фон- мнозина действат със  забележителна решителност, прецизност, голям размах или смелост,  така че вие успявате да изпъкнете, да изпреварите евентуална конкуренция, да се справите с всякакви предизвикателства и да излизате победители…

Ще забележите, че въздействието ви върху околните е  значимо, инициативите ви са ефективни, дори и поради факта,  че са съпътствани от доза късмет.

Сега е подходящо да направите пробив в избрано от вас направление, да надскочите постижения до този момент, да разчупите статуквото, да разширите хоризонтите си на развитие.

Постижения през тази седмица- ще се оказват дългосрочни и трудно отменяеми.

Продължавате да разчитате на висока квалификация или на влиятелни, знаещи и можещи хора, които ви ценят по достойнство, подпомагат вашите честолюбиви планове.

На този фон- вие при оценявате всичко ценно за вас, от любими и близки личности до начини на печелене на материални блага,  а това ще определи много или всичко, дори и като избор, който правите, понякога и с елемент на изненада… Вероятно и не без причина,  а като естествен отговор на външни провокации.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *