Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 07.08-13.08.2023г. Зодия Телец

Телец

През настоящата седмица могат да се възбудят стари и неразрешени въпроси, които касаят най-близката ви среда на съществуване, във вашия дом и семейство…

Това мога да бъдат ремонти, които се влачат или изискват  усъвършенстване, наваксване с нещо изостанало, което не е свършено както трябва…

В друг случай това могат да бъдат спорни въпроси или пък такива, които се отнася до недвижимо имущество, може и местоживеене.

Голяма част от случващото се е провокирано от собственото ви желание или необходимост от вид обновление и промяна…

Вие може да изненадвате околните с реакциите си, но и те вас, нека това да се превърне в повод- за изчистване на евентуални недоразумения и „ слаби звена“ от този сектор,  ако има такива.

В оптимален случай- продължават да се намесват пластовете под краката ви, които водят до базисни преобразувания и на различни нива и после ще определят фонови на съществуване или ще се превърнат в едно голямо ново начало.

Имате възможност да въздействате, да насочвате тенденциите в една позитивна и предпочитана от вас посока.

Мнозина ще заемат доста активна позиция, така че вие ще сте в основата  на една или друга трансформация, по друг начин казано- крайният резултат ще зависи предимно от вас, от начина, по който реагирате и се справяте с тези задачи.

Почти през цялата седмица вие ще притежавате доза късмет…

Повечето от вас ще действат по начин, който ще осъществи ваше сърдечно желание, мечта, ще доведе до вид удовлетворение.

Можете да превъртите всички предизвикателства в полза или да отключите  нов вектор на развитие, който напълно кореспондира с вашите чувства, път и предопределеност, дори и това да изисква малко повече време, за да се осъществи в пълна степен, подобен шанс ще се оформи на хоризонта.

Можете да подобрите или да укрепите сърдечни връзки  с любим човек, това може да е ваш партньор, но не е само.

Ако имате деца, те ще са повод за гордост…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *