седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г.

През тази седмица се случват няколко важни астрологични събития. Първо и още от началото на седмицата Венера вече ще транзитира през Лъв, така че ще промени начина, по който демонстрираме своите чувства, ще променим подхода си в любовта, също- онова, което харесваме, привличаме, дори и в чисто материален аспект. И така, ние много по-открито ще афишираме това, което желаем и ще го преследваме с повече плам. Диалогичнотта ще расте, когато става въпрос за романтични връзки, тогава може да се каже, че можем да очакваме разяснителни разговори, бих казала- обяснения в любов или пък- навлизаме в хубав период да оздравим своите връзки и като проявим повече толерантност, разбиране към отсрещната страна.

Що се отнася до делови отношения, настоящия период е подходящ да се влезе във вид съдружие, особено, когато те се отнасят до бизнес, собствени или творчески проекти…

Предвид нарасналото напрежение в последно време, ние ще изпитваме все по-силен стремеж и да намираме време да се разтоварваме с любими хора, дори вид развлечения и въпреки напрегнатото ежедневие, ще намираме време и за това, също- да порадваме сърцето си, близките си и това ще се оказва много порезен отдушник.

На този фон Марс ще обърне своето движение в ретроградно и ще остане ретрограден до 14 ноември. Повечето от вас знаят, че Марс се свързва с инициативността ни, която под това въздействие ще ни принуди да забавим ход или пък да обърнем поглед към миналото, за да набележим слаби звена от рода на: „какво до този момент ни пречеше да постигнем целите си“…индивидуални за всеки, но важни, касаещи неговата стабилност и просперитет. Така ние ще се устремим към теми от миналото, към онова, което преди не сме успели да доведем до удовлетворение, но сега ще променим подхода, така че да получим различен и по-добър резултат от миналия. Вероятно не веднага ще постигнем набелязаното, но ще забележим упорство, което ще направи пробив или ще започне бързо да се разгръща в избраната посока след средата на ноември и до началото на януари. Това е като своеобразен „космически график“, който е хубаво да имаме предвид, но какво ще се реализира на финала, много зависи от това- каква стратегия ще изберем сега и според направени ретроспекции, изводи и т.н.

Трябва да се има предвид, че Марс отговаря и за физическата ни сила, състояние, адреналин, мъжки хормони и т.н. По-възрастни личности или такива, които имат някой здравословни проблеми могат да се почувстват по-отпаднали, изморени, а по-младите да изживеят тази аспектация като нервно напрежение, каквото и да е, обединяващо правило е, че е препоръчително да не се претоварваме твърде, да не се стремим да „пробиваме стени с глава“, да пазим здравето си.

Всъщност, Слънцето в Дева ще ни дава шансове да напредваме напред и нагоре стъпка след стъпка, бих казала без да бързаме, но като прецизно, практично, упорито преследваме намеренията си. Детайлите през месеца на Дева винаги придобиват преувеличено значение. Например, подробност, която може да ни е много полезна или „камъче“, което забелязваме, но може да преобърне „колата“, съответно да ни провали по пътя.

Практичните оценки, стремежът към перфекционизъм, реорганизация, дисциплина, ще проникват все по-силно в съзнанието ни и ще са повод за себе-осъществяване, вероятно и единствен начин да продължим напред, иначе- можем да се почувстваме блокирани.

Наместват се пластове по йерархичната стълбичка в служебни колективи, особено в държавен или административен апарат. Съответно някой ще получат повишение, други ще бъдат изпреварени. …

Аспектацията на звездите изисква да се доказваме на работното място над средното ниво, за да получим повишение или поне, за да не позволим да бъдем изместени.

През цялата седмица преобладават хладни, рационални преценки, които между впрочем ще се превърнат и в причина да се разделяме с илюзии, там, където ги има, да разпознаваме по-лесно лъжи, манипулации и т.н., но също и скрити процеси, които ни влияят, изплуват на повърхността и могат да объркат предварителните ни планове, защото трябва да се справим и с тях.

Доста подходящо време да подействаме положително на здравето си, да се освободим от токсични, вредни въздействия на определени навици, дори предмети, а също и определени личности с такова отражение…ще имаме поводи и ще го извършим…

Лунен календар за септември 2020г.

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 07.09-13.09.20г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *