Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.10-13.10.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Подкрепата, която трябва да получите от страна на колектива, в който съществувате / приятели, колеги, влиятелни личности/- става все по-важна тема. Причините могат да се състоят в това, че част от тези контакти са способни да влияят и на финансовото ви благополучие, за да бъде то стабилно вие трябва да се добирате до вид подкрепа и одобрение, в друг вариант- налага ви се да инвестирате в отношенията си, за да придобиете нещо друго и по-значимо за вас…

стрелец1Не е изключен и трети вариант- част от вашите връзки да са в някакъв преломен етап, през който вие да им придавате нова стойност като разбирате на кого и в каква степен може да разчитате, част от анализите ще бъдат положителни, но други могат да бъдат и разочароващи, така че да предизвикат разрив с онези хора, които нямат място в бъдещето ви развитие и по-скоро ви носят щети, отколкото ползи- буквално и в по-общ смисъл.

Ежедневието ви през цялата седмица е доста натоварено понякога с допълнителни и изненадващи ангажименти. Те могат да ви покажат- всичко, което ви дестабилизира на работното място и с което трябва да се справите, но  също и алтернативи на развитие, ако настоящата работа не ви удовлетворява или това са външни причини, които изискват промени и перманентно ви показват това като необходимост.

В края на седмицата получавате подкрепа, която ще порадва в ръцете ви и може да разкрие по-широки хоризонти на развитие пред вас по различни поводи..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>