Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Дева

Дева

Водеща тема за повечето от вас е професионалната реализация. В този сектор от живота ви продължават да ескалират преобразувания, които са дългосрочни и с широко отражение. Вие имате шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, да утвърдите авторитета си, дори и това да е за сметка на повишено напрежение, изисквания, необходимост от вид адаптивност или пък да разширите вашите знания, да промените нещо, за да разтоварите някой негативни влияния.

Важното е, че ще имате избор, шансове, варианти.

Освен това, имате шанс да привлечете на ваша страна покровител, по-широка подкрепа и одобрение от страна на хора, с които работите.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден и ви подтиква да пренаредите текущи задачи в ежедневието, за да сте по-ефективни, за да се справите и с някой въпроси, които може да са останали неразрешени в миналото.

Някой от вас ще обръщат повече внимание на здравето си, може да решат да се освободят от евентуални вредни навици и всъщност- периодът е доста подходящ за това.

Любовта е на заден план на този етап, изместена от други приоритети отнасящи се до реализация и т.н.

В друг случай- чувствата ви се филтрират подчертано от разума, това може да поохлади страстите, чувствата ви, особено, ако има и други предпоставки в тази посока.

Ако сте сами- лек флирт на работното място с колега може да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *